Medlemsförmåner RBU Halland

Som medlem i RBU Halland har du tillgång till ett antal medlemsförmåner via våra samarbetspartners.

 • Gokartkörning med föreningens dubbelgokart
  RBU Halland äger en dubbelgokart som är placerad i Gokarthallen Halmstad på Slottsmöllan. Dubbelgokarten ha plats för två personer, en som kör och en som åker. Som medlem kan du köra/åka dubbelgokarten till en subventionerad kostnad av 40 kr/körning en söndag i månaden (se kalendern). För att köra dubbelgokarten krävs det att du fyllt 18 år och innehar körkort. Du behöver inte anmäla dig. Däremot behöver du beställa ett medlemskort från RBU Halland, för att få åka till rabatterad kostnad. Medlemskortet beställer du via: info@rbuhalland.se. Samtidigt som dubbelgokarten körs har andra medlemmar även möjlighet att köra enkelgokart till reducerad kostnad för att man ska kunna åka tillsammans med familj eller vänner när man åker dubbelgokart.
 • Skridskoåkning med no-fall-sele
  RBU Halland samarbetar med Falkenbergs Konståkningsklubb, kring skridskoåkning för RBU Hallands medlemmar. Med hjälp av en no-fall-sele möjliggörs skridskoåkning för bland annat personer med funktionsnedsättning som har svårt att gå pga försvagade muskler och försämrad balans. Selen hänger i en travers i taket och löper i en rundbana runt skridskorinken. Under säsong har RBU Hallands medlemmar möjlighet att delta i en skridskogrupp.
  För att anmäla dig till skridskogruppen, anmäler du dig till Falkenbergs Konståkningsklubb och RBU Halland inför terminsstart av skridskogruppen via vår hemsida (se kalendern).
 • Wakeparken – Sit-wake eller badrullstol på flotte
  RBU Halland äger en badrullstol, som är placerad i Wakeparken i Halmstad. På en flotte kan man åka ut i badrullstolen och känna fart och fläkt. För den som är stark i armarna, men inte klarar av att stå upp på en wakeboard, är sit-wake ett häftigt alternativ.
  Som medlem i RBU Halland får du 25 % rabatt på sit-wake och åk med badrullsolen på flotten.
  Tänk på att boka via Wakeparkens hemsida.
  Dessutom behöver du beställa ett medlemskort från RBU Halland, för att få åka till rabatterade kostnad. Medlemskortet beställer du via: info@rbuhalland.se
 • Fler medlemsförmåner hitta du här!