2 augusti
klockan 16:00 - 19:00
Getterön, 5:e vik, Varberg

Grillkväll på Getterön

RBU Halland bjuder in till grillkväll på 5:e vik!

Datum: Fredagen 2 augusti
Var: Getterön, 5:e vik, Varberg
Tid: 16.00 – 19.00

RBU Halland bjuder in alla sina medlemmar för att samlas för en bad och grillkväll på 5:e viks anpassade badplats!

Även icke medlemmar är välkomna att delta, tipsa gärna vidare om ni känner några som ni tror skulle vilja komma! Andra funkisföreningar kommer också närvara.

Vi börjar eftermiddagen med bad och fika, sen blir det lekar och överraskningar för alla barn och ungdomar och så avslutar vi kvällen med att grilla korv med bröd och fler lekar. Det blir roliga aktiviteter för barnen och ett tillfälle för föräldrar och föreningsaktiva att umgås.

Vid dåligt väder kör vi som planerat då det finns uteplatser med tak.

Parkera vid DHR, och gå ner mot stranden så kommer ni se våra flaggor! Vi samlas vid stranden kl 16.00 och sen håller vi till vid den anpassade lekplatsen.

Ta med: En filt att sitta på, badkläder och handduk!
Anmälan: Anmäl er senast 25:e juli till maja@rbuhalland.se (meddela specialkost)

Övrig information: Adressen är Getterövägen 55, badplatsen ligger på 5:e vik på Getterön i Varberg. DHR har sin verksamhet där ute och badet är fullt anpassat.
Badet är utrustat med 20 st anpassade parkeringsplatser, rullstolsanpassad omklädningsplats vid vattnet, 3 st badrullstolar att låna, anpassade toaletter, anpassad dusch med brits och lift, även lift på toaletterna.

För de som kommer långväga eller vill göra hemmasemester finns övernattningsmöjligheter på DHRs vandrarhem Västervåg. Vandrarhemmet har hiss, anpassad dusch och toa och anpassade rum med höj- och sänkbara sängar. För mer info se: https://dhr.se/varberg/vandrarhemmet-vastervag/
För att boka rum ring nr: 0340-14580

För frågor och funderingar maila till Maja på RBU Halland: maja@rbuhalland.se