25 januari
klockan 17 - 19
Kristian IV:s väg 3, Halmstad

E-spelträff

Under våren bjuder Young Gamers in sina medlemmar och RBU Hallands medlemmar till e-spelträffar på onsdagarna i esportlabb på Högskolan i Halmstad. Här har du möjlighet att spela olika spel på våra gamingdatorer, konsoller och VR. Dessutom finns det olika styrhjälpmedel att prova och använda sig av. Vid e-spelträffarna finns ledare på plats som hjälper dig. Oavsett om du spelat mycket tidigare eller aldrig spelat är du välkommen.

Vi bjuder barnen/ungdomarna på en enklare fika. Det finns möjlighet för medföljande förälder/assistent etc, att köpa fika till självkostnadspris.

Vid e-spelkvällarna är föräldrar och assistenter välkomna att spela om det finns lediga datorer/konsoler/VR. Är platserna upptagna finns det fina sittmöjligheter precis utanför esportlabb för er som inte behöver sitta bredvid ert barn/ungdom.

Datum: 
Januari: 11, 18, 25
Februari: 1, 8, 15, 22
Mars: 1, 8, 15, 22, 29
April: 5, 12, 19, 26
Maj: 3, 10, 17, 24

Tid: Kl. 17 – 19
Deltagaravgift: 50 kr/barn/ungdom för hela terminen
Plats: Högskolan i Halmstad, Kristian IV:s väg 3, Halmstad, entré S
Åldersgräns: Max 29 år
OBS! Barnen/ungdomarna behöver kunna spela självständigt i viss mån och ta till sig instruktioner, så att utrustningen i esportlabb inte tar skada. Det finns alltid ledare på plats som hjälper till med spelen och utrustningen.
Begränsat antal platser!

Anmälan:
Anmäl dig senast den 8 januari till vårens samtliga träffar. Skulle du vilja haka på efter att första träffen varit, behöver vi din anmälan senast söndagen innan respektive e-spelträff. Möjlighet att anmäla sig efter att terminen startat finns endast om det finns platser kvar.
Anmälan skicka du till: info@younggamers.se
I anmälan uppger du:

  • Namn på samtliga medlemmar som anmäls
  • Om du är medlemmar i Young Gamers eller RBU Halland
  • Barnens ålder
  • Antal medföljande assistenter
  • E-post
  • Mobilnummer