×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERSponsorhuset

sponsorhuset logga

 

Vi har en samarbetspartner SPONSORHUSET som kommer att hjälpa oss att få in pengar till vår förening.

 

Handla på nätet – Stöd RBU Halland
Nu kan du handla från CDON, Halens, InkClub och över 130 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp på ditt köp tillfaller RBU Halland, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!
Nu behöver RBU Halland er hjälp!

Gå in på sponsorhuset.se/rbuhalland, sedan klickar du dig vidare in i butikerna. Allt du gör från denna sida genererar pengar till RBU Halland, du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till RBU Halland. Här finns något för alla och det dyker hela tiden upp nya företag som ökar utbudet och ser till att kanske just ditt behov blir tillfredsställt.

På sidan finns ett företag som heter CINT, anmäl dig där så fort du kan! Efter du gjort det kommer du att få ett mail ungefär 1 gång/månaden med lite frågor som oftast bara tar 5-10 minuter att besvara och vi i RBU Halland får en peng för detta. Gör vi det allihop så blir det bra med pengar. Be även alla era vänner, kollegor och släkt att anmäla sig på CINT och givetvis för vår förening!

Tänk att kunna stödja på ett nätköp man ändå skall göra!

Vi på Sponsorhuset har som ambition att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen, laget, skolklassen eller välgörenhetsorganisationen på enklast möjliga sätt. Vad kan då vara enklare att kunna stödja på ett nätköp man ändå skulle ha gjort, utan att det kostar personen något extra? Det finns idag 640 välkända nätbutiker att välja mellan och alla skänker pengar till vald förening om man handlar via Sponsorhuset.

Hela 170,000 personer är medlemmar och handlar via Sponsorhuset vilket har inneburit att vi fått in 36,329,509 kr.

Stort tack för ert engagemang!

När det gäller svenskt föreningsliv så vet vi av egen erfarenhet hur tufft det är att få in pengar i tuffa föreningstider, så vi är väldigt glada att kunna bidra till att stärka er ekonomi så ni kan lägga fullt fokus på att njuta av gemenskapen, glädjen och det fullständiga engagemang som svenskt föreningsliv innebär.

Under senare tid har även välgörenhetsorganisationerna börjat nyttja denna möjlighet, och det värmer i hjärtat att veta att dessa pengar hamnar hos dom som behöver dom bäst.

Vi uppmanar även företagen ute i landet att stödja de föreningar dom har varmast om hjärtat. Idag nyttjar tusentals företag denna möjlighet genom att boka sina resor, hotell och kontorsmaterial via Sponsorhuset. Detta betyder mycket, för väldigt många.

Är du nyfiken på hur du kan tjäna pengar till laget så läs gärna vår guide Tjäna pengar till laget