×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTER2020 års aktiviteter

Här följer löpande aktiviteter vi haft under 2020. God läsning.

 

  • Gymmix Maratongympa 200104

Gymmixföreningarna, Söndrums GIF, Eldsberga, Kvibille GF och Gymmix Pulsen anordnade traditionsenligt maratongympa strax efter jul- och nyårshelgerna. 128 gympasugna deltagare kom, vilket är rekord. I år valde Gymmixföreningarna att skänka vinsten till RBU Halland. Ett stort tack till Ann Clarino, som ligger bakom valet av föreningen.

 

 

 

  • E-spelkväll 200206

Vårens första e-spelkväll bjöd på både traditionsenligt dataspelande och VR-spel i form av ”Beat saber”. De sex deltagarna hade riktigt roligt och i pausen blev det som vanligt fika och trevlig samvaro. E-spelkvällarna bedrivs i samverkan med ABF Halland.

 

 

 

  • Familjehandboll 200216

Vid RBU Hallands handbollsträning i samverkan med Handbollsandan var det som vanligt en rolig men ansträngande upplevelse. I pausen bjöds de 20 deltagarna på Alla-Hjärtans-Dagsbakelser. Tack Björn Laid och Diego Perez Marne för ännu en fantastisk träning.

 

 

 

  • Sportlovsaktivitet – Umgås med hund – 200223

RBU Halland bjöd in till en rolig söndagseftermiddag med hundtema. De 31 deltagarna kunde prova allt från agility, sök och olika trix. Både hundar och hundförare letade godis och kröp genom tunnlarna. I myshörnan blev det sagostund med tecken som stöd. Alla fick guldmedalj som bästa hundförare. Christina och Urban Vingeskog bjöd på toppengott hembakat fika. Anette Gustafsson kom med sin terapihund Bella, som ska utbildas till skolhund och visade vad de kan stå till tjänst med. Tack till hundinstruktör Ida Andersson, med assistanshunden Hero och hunden Panzar och Ida Norrman med hunden Gus för en välplanerad aktivitet, samt till Anette Gustafsson. Tack till logopedstudent Sara Norrman för sagostunden.

 

 

 

 

  • High Chaparral 200808

En varm och solig lördag åkte 26 av RBU Hallands medlemmar på bussutflykt till High Chaparral i anpassad buss. Antalet deltagare anpassades för att avstånd skulle kunna hållas i bussen. Vi åkte tåg, ångbåt, tittade på cowboys och hade det gott. En lyckad dag med god mat och säkert minst en glass.

 

 

 

  • Foto- och trailerredigeringskurs 200811 – 200813

Vid kursen, som höll på i tre dagar, fick de 4 deltagarna lära sig och prova på foto- och trailerredigering. Något föreningen kan ha nytta av i föreningsarbetet framöver. I pausen fikade vi tillsammans och hade det trevligt. Sista dagen bjöds det på pizza.

 

 

 

  • Våffelfika/Hundaktivitet 200823

RBU Halland bjöd in till våffelfika i Våffelstugan i Glassbo strax utanför Hyltebruk. Förutom att äta våfflor kunde den som ville umgås med någon av de fyra hundarna som fanns på plats. Dessutom blev det tipsfrågesport. Antalet deltagare var 27.

 

 

 

  • Borås Djurpark 5-9-20.

 

17 förväntansfulla personer äntrade djurparken denna halvmulna och småregniga dag.

Vi gick runt och tittade på alla djuren och åt och fikade gott.

Framåt seneftermiddag åkte vi trötta och småblöta, men nöjda hemåt igen. Efter en glädjefylld dag trots vädret.